Σχεδιασμός από το Αρχή ως το τέλος
Η εταιρική σας εκδήλωση αποτελεί πάντα μία ευχάριστη πρόκληση για την Fantastic Catering.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άφθαστη ποιότητα αλλά και διαφορετικότητα μέσα από απλές ή και εξεζητημένες γεύσεις.
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σχεδιάζει μαζί σας ένα μενού υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.
Η συνεργασία με την Fantastic Catering εξασφαλίζει την πλήρη και επαγγελματική κάλυψη της εκδήλωσης από το Α ως το Ω, είτε πρόκειται για δύο είτε για μερικές χιλιάδες καλεσμένους!

Το Fantastic catering είναι η  Ελληνική Εταιρεία στο χώρο της Παροχής Υπηρεσιών Δεξιώσεων, που έχει αναπτύξει τμήμα Δημιουργικού Catering. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, την συνέπεια και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες, στοχεύουμε στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Είμαστε σε θέση να προτείνουμε στους πελάτες μας Ειδικά Μενού που η σύνθεση τους και η αντίστοιχη παρουσίαση δίνουν έμφαση και πλαισιώνουν το Προϊόν. Εμείς και οι συνεργάτες μας έχοντας υψηλή γνώση του αντικειμένου και των κανόνων Επικοινωνίας και Marketing, μπορούμε να σχεδιάσουμε Μαζί σας, το Θεματικό Μενού, που εκτός από την Γεύση και την Ποιότητα, καλύπτει και τις Ανάγκες Προώθησης.

Η φιλοσοφία μας  …
Το τέλειο service για την εκδήλωση του γάμου σας ή άλλων event που σας αρέσει να διογανώσετε με το fantastic catering. Σίγουρα το να βρείς ένα πολύ καλό service είναι δύσκολο για τους άλλους… όχι για το fantastic catering!!

Το παρελθόν το παρόν  και το μέλλον  μας είναι  εδώ στο fantastic Catering!!!  Στο να έχουμε εξαιρετική ποιότητα φαγητού και εξαιρετικό service ταυτόχρονα για όλα τα βαλάντια. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται εδώ και 35 χρόνια για την εκδήλωση του Γάμου, της Βάπτισης η του Event τους, εξαιτίας της παραπάνω φιλοσοφίας μας.

Εκείνο που αληθινά μας προσδιορίζει κατά ένα τρόπο είναι η απόλυτη δέσμευσή μας να κάνουμε πραγματικότητα τις στιγμές που ονειρεύεστε. Μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο αλλά είναι αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε …

Ενημερωθείτε για τις γευστικές προτάσεις του chef μας και ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης σας επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας από τα προτεινόμενα μενού για μπουφέ καθιστό, μπουφέ όρθιο, σερβιριστά μενού και κοκτέιλ.

Tαχεία εξυπηρέτηση, γνώση και εμπειρία, βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε μαζί μας μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τα fantastic patisserie – catering έχουν μία μακροχρόνια ιστορία στον χώρο του catering και της ζαχαροπλαστικής και της τροφοδοσίας.
Τα 35 χρόνια πείρας σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα τις τέλειες γεύσεις, προσφέρουν αξέχαστες στιγμές για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Επισ